Polícia zavádza na výmenu značiek na autách aj víkendové služby

14.12.2004 Celý región

Väčšina z 13 pracovísk okresných dopravných inšpektorátov (ODI) na území Prešovského kraja bude do konca roka fungovať aj počas víkendových dní. Informoval o...
Väčšina z 13 pracovísk okresných dopravných inšpektorátov (ODI) na území Prešovského kraja bude do konca roka fungovať aj počas víkendových dní. Informoval o tom 14. decembra Igor Majoroš, zástupca krajskej policajnej hovorkyne v Prešove.

Opatrenie si vyžiadala skutočnosť, že ešte stále ostáva značný počet automobilov, ktorých majitelia nevymenili svoje staré štátne poznávacie značky za nové tabuľky s evidenčnými číslami. Túto povinnosť treba splniť do 31. decembra 2004, potom bude auto vyradené z evidencie. Následný nový zápis vyjde až na 50 tisíc Sk.
Stránkové hodiny ODI v Bardejove, v Kežmarku, v Levoči, v Poprade a v Starej Ľubovni budú v sobotu i v nedeľu v čase od 8. do 12. h. V Prešove budú po oba víkendové dni dopravní policajti k dispozícii dokonca od 7. h, i keď v nedeľu (do 13. h) len pre firmy. Podobne v Humennom bude služba len pre firemné autá v sobotu od 8. do 12. h. ODI v Sabinove, v Stropkove, vo Svidníku a vo Vranove nad Topľou budú mať otvorené len v sobotu od 8. do 12. h.
Jedine pracoviská ODI v Medzilaborciach a v Snine nebudú počas víkendu fungovať.
(jj)
 

Vyberte región